Menu Sluiten

Wijkwerkplaats: fietsreparatie

Datum/Tijd
do 23 sep 2021
09:00 - 12:00 uur

Ben je handig of ben je dit juist niet. Op maandag en donderdag is de wijkwerkplaats geopend en ontmoeten buurtbewoners en deelnemers elkaar om gezamenlijk te klussen en of dingen te repareren.

Leo en Achmed staan voor u klaar om u te helpen met klusjes aan de fiets. Heeft u helemaal twee linker handen dan maken ze hem voor u.

Al onze activiteiten vinden plaats met in achtneming van de corona regels. Dit houdt in dat u zich moet aanmelden alvorens langs te komen zodat we de regels kunnen waarborgen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze activiteit via het contactformulier

Koffie en Thee bij Ineke en Ies

Datum/Tijd
do 23 sep 2021
14:00 - 16:00 uur

Wij willen ons even voorstellen: Ineke en Ies. Omdat er weinig te doen is met de Corornatijd willen wij jullie een leuke middag geven door het schenken van koffie en thee op het terras van het Wijkleercentrum Alles voor Elkaar. Het is gelegen in Park Schakenbosch. Wij zitten in het oude Vlietzicht gebouw dat u kunt vinden door vanaf de ingang van het Park aan de Veursetraatweg rechts aan te houden. Voor het terras staat een bord met “Gezellig koffie & thee op het WLC”. WLC staat voor Wijkleercentrum.

 

Koffie en thee is gratis, een vrijwillige bijdrage is gewenst. Wij hopen u gauw te ontmoeten.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze activiteit via het contactformulier